Přidávejte sem příspěvky a pokecejte v diskusi!

Vítej v našem Klubu přátelství!

8. 9. 2007 21:46

Vítej v KLUBU PŘÁTELSTVÍ Junior, ať jsi, kdo jsi!


Psát do tohoto Blogu může každý, kdo chce. Předtím je ale třeba přihlásit se do společenství KLUBU PŘÁTELSTVÍ Junior, protože toto je jeho blog. Do společenství se můžeš přidat sám, nemusíš nikoho žádat. Najdeš jej v sekci SPOLEČENSTVÍ, v OSTATNÍ SPOLEČENSTVÍ.

Myslím, že založit tento klub je docela dobrý nápad. A tak pište, všichni, kdo chcete najít prima kamarády a kamarádky! Pište něco o sobě a koho byste chtěli najít! Omlouvám se, že zde není má fotka, ale je to těžké, my andělé jsme neviditelní a obrázek Anděla Strážného mi tu na Signálech zveřejnit nechtěli. Prý nemusí odpovídat realitě. Ale nevadí, vy klidně klikejte v každém blogu, co jen tu na Signálech najdete v sekci BLOGY, na spodní lištu vlevo, kde je PROFIL. Podívejte se, jak vypadá autor toho Blogu, vyberte si, kdo se vám líbí, přečtěte si jeho BLOG, a pošlete mu vzkaz! Nebo si jen tak napište vzkaz a počkejte, kdo se vám ozve! Ozvat se můžete někomu zase vzkazem do tohoto Blogu přátelství Junior, nebo přímo na jeho profilovou stránku. Nebo s ním pokecat v diskusi.

Diskuse pro ty, kdo chtějí diskutovat:

buď pomocí komentářů v tomto blogu, nebo, když najdete nějakou dobrou diskuzi v diskuzních tématech, tak sem přidejte její název nebo odkaz na ni.

Váš Anděl Strážný

Zobrazeno 1171×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková